FEEST: BYO - 19 december
Door: Femica
Blijf op de hoogte en volg Femke
22 November 2008 | Ghana, Nalerigu
18 december afstuderen.. en 19 december zijn jullie allemaal uitgenodigd om op oa. heerlijke nederlandse muziek uit ons dak te gaan bij mijn vader thuis!!!! Weinig geld meer voor drinken/eten, dus:
Bring Your Own: als iedereen wat te drinken of wat lekkers te eten meeneeemt in de hoeveelheid dat hij/zij zou eten/drinken.. dan zorg ik voor tafels, muziek en kommen en glazen om te vullen. (oh. ik zorg wel voor genoeg koud bier en koude witte wijn. dat is wel handig!)
Geen babypoeder op je gezicht of onderbroeken over je broek. Geen schaamte. Geen malaria. Geen rondes de volgende dag. Gewoon heerlijk feesten.
---------------------------------------------------
DUS:
19 december (rond 8-9 uur??)
BYO
Geen Cadeaus (not acccepted)
De zeven provincien 25
Voorschoten
---------------------------------------------------
Schrijf het adres op, want ik haal het over een paar dagen weer van de website. En laat even weten of je komt.... dan heb ik een idee...
Zin! Lieve mensen.
22 November 2008 - 15:44
Hiske:
leuk leuk leuk!!!
ik schrijf het adres op want dat vergeet ik natuurlijk! ;) -
22 November 2008 - 16:15
Marleen(van Hiske):
Hee Femke!! Ik zie feest in de titel staan, dus ja dan moet ik wel reageren ;) !hahaha! Ik heb 19 december ook de kerstborrel met werk, dus ik moet even kijken of ik kom...misschien later! Anders zie ik je vast gauw weer op een andere party! Succes nog met laatste weekjes! Dikke kus Marleen -
22 November 2008 - 19:15
Deesje:
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA< natuurlijk ben ik er! -
22 November 2008 - 22:42
Mama:
Moet ik weten wat BYO is, computertaal, of afstudeertaal. Heb er zin in, ik ben er!!!! -
23 November 2008 - 03:52
Heel veel zin!!!!
Nog 3 weken. Kan niet wachten. -
23 November 2008 - 09:39
AvL:
Ja natuurlijk mooie Femme. In de rij om jou feestje blij mee te vieren!
Tot gauw pop,
Ks -
23 November 2008 - 11:43
Netty En Lex:
We zouden heeeeel graag erbij zijn op 18 december, we zouden zelfs ons 40 jarig huwelijksfeest ervoor willen laten schieten, maar we zitten in Ethiopia, nog 10 maanden en dan is het dus niet mogelijk.
We hebben met ontroering al je brieven gelezen. Geweldig hoe je daar gewerkt hebt en daarover ons hebt geschreven. Als iemand het verdient om af te studeren dan ben jij het wel.
Heel veel groetjes aan Fred en familie,
liefs van netty en lex -
23 November 2008 - 11:46
Marleen L:
Hooeeoeoeoe! Afstuderen!
Eindelijk naar huis, en een feestje! Ik ben er, heb erg veel ZIN! Mis m'n Leidse co-groepje!
Kuzz -
23 November 2008 - 14:01
Vivian:
Lieve Fem,
Zin om je weer te zien. Weet niet of het de 19e lukt, maar ga heel erg mijn best doen. Veel succes met de laatste loodjes en afscheid nemen......Pfff!
Dikke kus,
Vivian -
23 November 2008 - 17:43
Sas:
Femmie komt weer thuis! Gezellig, kan niet wachten om je weer te zien en de 19de ben ik erbij hoor! -
24 November 2008 - 11:23
Mattijs:
present. -
28 November 2008 - 07:52
Sab:
yo femica, ben erbij! Nog heel even, take care, x. -
30 November 2008 - 11:02
Ilona:
Hee Femke!
Ik denk niet dat ik het ga redden. Tot die tijd veel succes met afscheid nemen en acclimatiseren!Afstuderen!! Jeeh!
x -
02 December 2008 - 16:15
Hielke:
In alle drukte nog niet de tijd gehad om je bericht te lezen, maar natuurlijk kom ik ook! -
02 December 2008 - 17:17
Peter:
Hoi Femke!
leuk je weer ns te zien!, maar dat wil iedereen vast wel.
Ben zeer in mijn nopjes dat ik mag komen!
Mijn complimenten nog voor je mooie verhalen, is echt interessant.
gr peter (skc) -
07 December 2008 - 12:40
Bart:
zelf net terug van reis door India dus wat latere reactie, maar ben er natuurlijk bij!!!! Heb er enorm veel zin in ;)
tot de 19e!!
Bart