lezen op eigen verzoek! - Reisverslag uit Accra, Ghana van Femke Veldman - WaarBenJij.nu lezen op eigen verzoek! - Reisverslag uit Accra, Ghana van Femke Veldman - WaarBenJij.nu

lezen op eigen verzoek!

Door: Femica

Blijf op de hoogte en volg Femke

19 Juli 2008 | Ghana, Accra

Toch zo een website.

Ik ben zo vrij geweest een aantal mensen in de emaillijst te zetten. Leuk als je het leest, maar begrijp (uit eigen ervaring) dat de verplichting om het bij te houden vervelend kan voelen

Voel je dus vooral niet verplicht, maar de mogelijkheid is er nu om iets uit het zuiden mee te krijgen! Je kan jezelf uit de lijst deleten als je de mail niet wilt ontvangen.

Liefs,
Femke

• 19 Juli 2008 - 17:54

Marleen:

Heee Femke!!! Ik hoop dat je goed bent aangekomen in Ghana! Ik heb aan je gedacht hoor! Nou meid succes en ben benieuwd naar al je verhalen! Dikke kus Marleen

• 19 Juli 2008 - 18:08

Sjoerd:

Dag mop,
    tuurlijk is het leuk iets te lezen van mijn zusje ben blij dat ie goed met je gaat groetjes aan iedereen daar

kus

• 19 Juli 2008 - 19:33

Sietske:

Hey Femke,

Zeker leuk om je avonturen te gaan lezen, ben heel benieuwd. Zal vast goed bevallen als je eenmaal weer gewend bent.
    Heel veel plezier.

Liefs Sietske

• 19 Juli 2008 - 19:52

Leela:

Femica!

Kawula? Man, ik wist niet dat jij alweer op pad ging! Gaaf man, ik had het ook eigenlijk wel kunnen weten. Ga ook vooral even langs bij Mr. Abdallah en Ramzi enzo. Ik zit zelf de hele zomer in NYC...ook leuk. :)

Ik ga met plezier je verhalen lezen!

Nawuuni nti biau.

X!

• 20 Juli 2008 - 08:58

Vivian:

Hey meid!
    Wat fijn dat je goed bent aangekomen!!! Wat een geluk dat ik zo een beetje Ghana kan meebeleven!
    Kus, Vivian

• 20 Juli 2008 - 09:39

Dees:

Superfijn juist dat ik in de lijst sta!!!!!! Goed om te weten dat je veilig aan bent gekomen meis...
    Ik hoop dat het ziekenhuis een beetje bevalt en dat je het er naar je zin zult hebben...
    Veel liefs,

Dees

• 20 Juli 2008 - 10:19

Irma:

Hey meid,

Nou ik vind het erg leuk om je verhalen te lezen!
    Ben je al een beetje gesetteld?
    Have fun and take care!

kus

• 20 Juli 2008 - 17:42

Janet:

ANULA!
    Jeetje Femke, wederom in Ghana en dan nu om doktertje te 'spelen' ;-) gna gna gna!
    Wow man, goeie actie om daar je CO-schappen te doen!
    t Zal dr nu wel n stuuuuuuuuuuk hygiënischer an toe gaan in de wc's die jij bezoekt?!!! ha ha Sorry maar daar moet ik nog altijd als eerste aan denken toen ik daar in Huize Addai/Veldman binnenkwam! Ga je onze Holy Brother Fred nog bezoeken? kGeloof dat ik zn laatste email adres nog heb mocht je nog willen...?
    Hejj, supertijd daar!
    (Vast al n FUFU-tje gescoord daar..??!!)

Groetjs Sister Janet

• 21 Juli 2008 - 08:54

Diana:

Hee Femke!

Goed te weten dat je weer veilig bent aangekomen. En? Voelt het toch weer als vanouds? Heel veel plezier en het wordt vast geweldig. Ik ben benieuwd naar al je verhalen. Geniet ervan!
    liefs
    Diana en Hasse