11+1!! jeeej :) - Reisverslag uit Flagstaff, Zuid-Afrika van Femke Veldman - WaarBenJij.nu 11+1!! jeeej :) - Reisverslag uit Flagstaff, Zuid-Afrika van Femke Veldman - WaarBenJij.nu

11+1!! jeeej :)

Door: Femke

Blijf op de hoogte en volg Femke

28 Maart 2013 | Zuid-Afrika, Flagstaff

Een van de redenen van een lange radiostilte.... hormonen, misselijkheid, moeheid.. zoals het hoort :) Maar we gaan bijna het tweede trimester in, en hoop (mn voor mijn omgeving) dat het volgende trimester wat zachtmoediger wordt :)

Als alles goed gaat, kom ik half september naar Nederland voor 10 weken Ruim de tijd voor familie, vrienden, koffietjes, theetjes, bijpraten, puf puf pers pers, kindje? en nog een paar weken familie, vrienden, terrasje.. etc.. Misschien wat te rooskleurig ? ;)

Ding hoopt zijn 2 weken vakantie in die tijd goed te plannen, en ik daarbij mijn gepuf en gepers. Ik weet overigens niet helemaal zeker of wij dezelfde planning in gedachte hebben :)

• 28 Maart 2013 - 06:27

Esther:

Jippie! Leuk! Ben echt blij voor jullie. Zal ik maar vast gaan kijken voor huisje voor jullie in Breda? ;)

• 28 Maart 2013 - 06:50

Trotse Zus:

Leukleukleukleuk!!!!!!!!!!!!! Zin in je weer te zien
    !!!!!!!

• 28 Maart 2013 - 06:54

Trotse Tante In Spe :

jaaaaaaaa eindelijk !!!! zó trots!!!

• 28 Maart 2013 - 07:04

Ineke:

Wat een ontzettend leuk nieuws! Gefeliciteerd!
    Hoop dat je lekker kunt gaan genieten!

Groetjes Ineke

Nicoline:

Gefeliciteerd nogmaals! Hopelijk zakat misselijkheid snel af! Xxx

• 28 Maart 2013 - 08:31

Jessica:

Hey! Gefeliciteerd!!! Wat een ontzettend leuk nieuws!!! Hoop dat je je snel wat beter voelt... See you in september hopelijk. Dikke x

• 28 Maart 2013 - 08:47

Nettylex:

Proficiat,

Dat wordt zeker een heel reislustig kindje.

• 28 Maart 2013 - 09:54

Liesbeth Kakebeen:

Vanmorgen kijk ik op de computer te kijken en ik zie daar heel leuk nieuws staan .Van harte gefeliciteerd. Hopelijk is de misselijk heid zo over. Dan kun je gaan genieten van je zwanger zijn. Groetjes van geurt en liesbeth

• 28 Maart 2013 - 10:04

Geurt:

leuk bericht, van harte gefeliciteerd.

• 28 Maart 2013 - 10:31

Marie-Christine En Ido:

Gefeliciteerd !
    Veel geluk samen, tot ziens )

• 28 Maart 2013 - 11:09

Mama Marieke:

He he, nu kan ik het eindelijk van de daken gaan schreeuwen dat ik 2 zwangere dochters heb!!

Dat is toch wel heeeeeel bijzonder. Weer eens wat anders dan een tweeling krijgen, maar het gevoel lijkt er wel een beetje op.

dikke kusssssssssssssss en ik heb bijna app!!!!!

• 28 Maart 2013 - 13:25

Annette:

Hoera!! Wat een mooi nieuws uit Afrika! Hoop dat je een goede zwangerschap hebt en hoop je in september live te zien! Lfs, Annette

• 28 Maart 2013 - 13:42

Marthe:

Wat een leuk nieuws! Van harte gefeliciteerd en een heerlijke (puf en pers) zwangerschap toegewenst!!

• 28 Maart 2013 - 15:21

Gerrit Veldman, Heerde:

Wat een mooi bericht. Van harte gefeliciteerd. Hopen dat het goed gaat en dat je je wat beter gaat voelen. Jammer dat jullie er op 7 april niet bij kunnen zijn als ma Veldman 90 jaar wordt. Zij heeft me gevraagd jullie ook te feliciteren, dus bij dezen.
    Janneke en Gerrit Veldman

• 28 Maart 2013 - 16:22

Thekla & Co:

Hoera, gezellig fijn nieuws!! Geniet en maak fijne puf plannen....

• 28 Maart 2013 - 18:51

Dennis Ka:

Hallo daar in het verre wegniestan van harte gefeliciteerd en maak er een mooie zwangerschap van.
    Groetjes van ons.

• 28 Maart 2013 - 18:56

Inge Schooneman:

van harte!! veel geluk :)

• 28 Maart 2013 - 19:49

Inge En Pieter:

Wat leuk.... en dan te bedenken dat we het er over hebben gehad.... we hadden een voorgevoel!
    Je bent van harte welkom voor tips, delen van ergenissen of gewoon gezellig bijkletsen. Veel liefs vanuit Hlabisa!

• 28 Maart 2013 - 21:50

Diana:

Hoi Femke, wat een geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd! Hoop voor je dat de misselijkheid snel over is en dat het genieten kan beginnen! Ik ben 6 weken geleden bevallen van ons tweede kind. Na een zoon (Bram) hebben we er een dochter (Roos) bij. ben je ook weer op de hoogte ;) Heel veel geluk samen!

Groeten Michiel, Diana, Bram en Roos

• 28 Maart 2013 - 22:11

Afke:

Oooohhhh wat leuk, wat een verrassing, gefeliciteerd allebei!!! Ik duim voor een rustiger vervolg. Geniet ervan! hebben jullie nog grootse (verhuis/carriere)plannen in de tussentijd of blijven jullie gewoon daar?

• 29 Maart 2013 - 00:05

Paulien:

Lieve Femke, Gefeliciteerd voor jou en Ding. Een mooi jaartje gaat dit worden. Gezinsuitbreiding.
    Waanzinnig leuk nieuws. Hoop dat je je snel wat beter voelt. Want om nou in die omstandigheden te moeten werken. Heel veel sterkte en goede gezonde groei toegewenst. Liefs Paulien

• 29 Maart 2013 - 10:01

Hetty:

Jeetje Fem.
    Zo snel al! Die man heeft superzaad! heerlijk nieuws! Breng de felicitaties (en complimenten) ook over aan Dingeman.
    Sterkte met alle heerlijke bijkomstigheden. Ik ga je snel bellen. Ben ik al weken van plan, maar 't komt er steeds niet van. Moet ook nog erg wennen aan de huwelijkse staat;-) En m'n huis is nog niet leeg. Bastiaan is er maar druk mee. Arme jongen;-)

kus het

• 29 Maart 2013 - 12:34

Tessa:

Joepie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!!!!
    Kus

• 29 Maart 2013 - 13:40

Bart:

Leukleukleuk!! Gefeliciteerd, super! Nu alleen nog voorpret met misselijkheid, moeheid enz enz... 'maar je krijgt er zoveel voor terug' ;)
    x Bart

• 30 Maart 2013 - 09:04

Evelyne:

wat gaaf Fem gefeliciteerd meis!

• 30 Maart 2013 - 09:04

Evelyne:

wat gaaf Fem gefeliciteerd meis!

• 31 Maart 2013 - 17:56

Ellen:

Femmie! Ik had niet anders van jullie verwacht!! Super leuk! Gefeliciteerd!

• 01 April 2013 - 10:24

Jan En Janny:

geweldig! Geniet er goed van.

• 01 April 2013 - 20:17

Diana:

gefeliciteerd!!!!!! wat onwijs leuk. dikke kus uit katwijk, hou je haaks, en wat betreft al die theetjes, visites, terrasjes...... zo kan het gaan hoor ;-) weet er alles van. pufpuf pers pers, is misschien wel wat kort samengevat... haha.

• 02 April 2013 - 19:01

Annemarie:

WAUW! Van Harte Proficiat! Gefeliciteerd jullie tweetjes, wat bijzonder en mooi! Geniet ervan!
    X AM

• 02 April 2013 - 20:36

Dees:

Hopelijk wordt de misselijkheid al minder meis. Het is toch bovenalles iets heel fijns om van te genieten...
    Zou je graag ff zien, maar dat moet wachten tot september....
    Tot die tijd volg ik je verhaal maar even zo..Dikke kus! Dees

• 02 April 2013 - 20:45

Sharon Betzel:

Wat een leuk nieuws!!! Van harte gefeliciteerd, superspannend. Hoop dat alles goed met jullie gaat. Liefs Sharon